Φέτος οι Χαρούμενοι Αγωνιστές Γυμνασίου της Αθήνας συναντήθηκαν για άλλη μια φορά στην κατασκήνωση του Ελληνικού, προσπαθώντας για 12 μέρες να ζήσουν μια ζωή διαφορετική από αυτή που ζούμε στην πόλη!

10-22 Αυγούστου ζήσαμε υπέροχες στιγμές όλοι μαζί: Τραγουδήσαμε, αγωνιστήκαμε σε πάμπολλα αθλήματα, ατομικά και ομαδικά παιχνίδια και πρωταθλήματα, κάναμε μια (μερικοί δύο) μεγάλη εκδρομή και στο αποκορύφωμα συμμετείχαμε τρεις φορές στη Θεία Λειτουργία και ζήσαμε το πανηγύρι της Παναγίας μας, το Πάσχα του καλοκαιριού!

Στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω επιχειρήσαμε να βάλουμε μόνο μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της φετινής υπέροχης κατασκηνωτικής περιόδου που είχε το όνομα “Αμπελώνας Κυρίου”!

Μπορείς να δεις κι αυτά!

Άφησε την απάντησή σου!




Η υπηρεσία υποβολής απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες.

* Η εισαγωγή του email σου είναι προαιρετική και αυτό δεν εμφανίζεται ποτέ δημοσίως. Μας είναι χρήσιμο για επικοινωνία μαζί σου σε περίπτωση που η απάντησή σου δεν μπορεί να δημοσιευθεί για κάποιο λόγο.